' ربابه شیخ الاسلام' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: هموطنان بهتر است در طول سفر، مواد غذایی كنسرو شده با تاریخ تولید و انقضای مشخص، مایعات بویژه دوغ و آب سالم مصرف كنند.
وی با بیان این كه مسمومیت شایعترین بیماری در سفرهای نوروزی به شمار می رود، اظهار داشت: مسمومیت برای كودكان خطرناك است و حتی منجر به مرگ آنان نیز می شود.
شیخ الاسلام به هموطنان همچنین توصیه كرد در سفرهای نوروزی برای جلوگیری از كم آبی و یبوست، مقادیر مناسبی آب سالم همراه داشته باشند.
به گفته این متخصص تغذیه، میوهها و سبزی هایی مانند هویج، گوجه فرنگی و كرفس بهترین مواد غذایی در طول مسافرت هستند. زیرا حاوی آب، املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند.
وی تصریح كرد البته قبل از سفر باید این مواد غذایی را خوب شست و در ظرف مناسب در بسته ای نگهداری كرد.
اجتمام **9022**1572*